Pages

Gornji oglas

Wednesday, May 9, 2012

Siren Ertan ISTANBUL Parfümü Satışta !

 


Son haftalarda Siren Ertan ISTANBUL parfüm konusuna epey değindim. Bir şekilde projeye ucundan kıyısından dahil olduğum için ister istemez böyle bir sahiplenme yaşıyorum elimde değil :)

Ve en nihayetinde dün akşam gerçekleşen lansman ile parfüm bizlerin beğenisine sunulmak için raflarda yerini aldı. Parfümün fiyatı 175 TL ve sadece 3 ay boyunca Beymen İstanbul ve Ankara 'da satışta. Diğer iller için henüz bir bilgi yok. O yüzden almak isteyenleriniz varsa acele etsin derim :)

Dün geceki lansmana ne yazık ki sağlık problemleri ve şehir dışında olmam sebebiyle katılamadım. Ama merak etmeyin davetlilerin fotoları bende hepsini inceleyeceğiz :)

Lansmanda Siren Ertan Çarmıklı, gururla karışık mutlu yüz ifadesi ve üstündeki nefis Roland Mouret 'in Jos elbisesi, neon pembesi Alexander McQueen ayakkabılarıyla elbette ki gecenin yıldızıydı. Nasıl olmasın ki ?! Dünyada kaç kişi üstünde kendi adının yazdığı parfüme sahip ki ?! Pehhh tüm kıskançlık çakralarım sonuna kadar açılmış durumda :) Neyseki kendisini severim ve sayarım. Tanısanız sevmeyen birinin bile hemen kanı ısınır. Öylesine bir auraya ve şeytan tüyüne sahip :)

Parfüm için görsel imajlar harika. Koray Birand yine yapacağını yapmış ve resmen döktürmüş. Boşuna en beğendiğim fotoğrafçımız değil.



Birde kısa bir reklam filmimiz var. Arkada parfümün ismi İstanbul 'umun yer aldığı hem estetik hem de mistik bir çekim olmuş.



Roland Mouret Jos elbisenin aynı model ama farklı rengini Emily Blunt, tül askısız ve astarsız olanını da Amber Valletta giymişti. Kim daha iyi diye sormam bile gereksiz :)




Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.