Pages

Gornji oglas

Saturday, May 5, 2012

85 - Kim Daha ŞIK ?




Beyza Arslan dikkatimi ilk olarak pudra renkli Chanel elbisesiyle çekmişti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette ise bu sefer Victoria by Victoria Beckham elbisesiyle dikkatlerimi çekti. Bu Victoria 'nın daha ekonomik ve genç nesli hedef aldığı yan koleksiyonu oluyor.



Her zamanki gibi elbiseyi ilk olarak bizzat Victoria 'nın üstünde gördük. Yakıştırmadığım gibi altına giydiği botlardan da nefret ettim. Ardından 16 yaşındaki genç yıldız Celine Buckens giydi. Yaşına çok uygun bir kırmızı halı seçimi olsa da aksesuarları birbirinden falso. Henüz pişmediği ortada. Elbisenin farklı renkli olanlarınıda Michelle Williams ve Olivia Palermo giydi. Michelle Williams 'ın sade stiliyle çok örtüşmüş. Ama kanımca elbiseyi en iyi taşımayı başaran Olivia Palermo. Herşeyden önce bele taktığı ince kemerle hem elbiseye farklı bir hava katmış hemde sıradanlıktan kurtarmış. Siyah çoraplar ve ucu tüylü siyah ceketle nefis görünüyor. Tipik bir Olivia !

Beyza Arslan 'a gelirsek elbise üstüne yakışmış. Hele altına giydiği Christian Louboutin Bis un Bout 'lardan daha iyi seçim yapılamazdı. Müthiş yakışmış. Saçlar ve makyaj iyi. Bilezikleri çok hoş. Tek sorunum elbisenin havasıyla alakasız bas bas bağıran mercan renkli Hermes çantası. Bir Chanel bile olabilirdi ama Hermes çok sırıtmış.

Christian Louboutin 'in son "it" modeli Bis un Bout 'yu daha önce konu etmiştim. Sınırlarımıza ne zaman gireceğini merak ediyordum. Nihayet geldiler hem de nasıl geldiler. Çünkü aynı hafta içinde Beyza Aslan 'ın dışında hem Feryal Gülman 'da hem de Merih Turan 'da gördüm. Konudan konuya atlamakta üstüme yok :) Feryal Gülman 'ı hazır konuşuyorken üstündeki nefis eteğe de el atmak gerekir. Kendileri bir Mary Katrantzou Dandilion oluyor. Feryal Gülman 'a da ayrı bir yakışmış. Sanırım Bis a Bout 'ların yakışmayacağı bir kombini bulmak kolay olmayacak. Merih Turan 'da gayet hoş görünüyor. Feryal Gülman ne kadar şık görünsede bence kıyafetinin kilit noktaları makyajının güzelliği, saçlarının modeli ve büyük bir ihtimalle uykularımı kaçıracak olan o mercan küpesi. Kıyafetinin genel havasıyla nasıl da güzel görünüyorlar..Tek kelimeyle ba-yıl-dım !




No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.