Pages

Gornji oglas

Tuesday, May 8, 2012

MET GALA 2012

İşte yılın en sevdiğim ve merakla heyecanla beklediğim moda şöleni. Şahsen bu geceden aldığım keyfi ne Oscar'larda ne de Altın Küre'lerde alıyorum. Her sene değişik bir teması olan ve birbirinden güzel kostümlerin sergilendiği bu gecede kimler neler giymiş ve en önemlisi nasıl görünmüş hadi her birlikte didik didik inceleyelim :)

Bu senenin teması ; Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations. Dolasıyla bol bol Prada kostümler görüyoruz.

Öncelikle en beğendiklerimle başlamak istiyorum.

EN BEĞENDİKLERİM :



Kirsten Dunst - RODARTE. Gecenin en riskli kıyafeti. Herkesin beğenemeyeceği bir seçim. Ve bence gecenin en karakteristik şıklığı. Rodarte 'ye adeta Coco Chanel ruhu kaçmış. 20 'ler havasında gerek kesimi gerekse Kirsten 'in mükemmel taşıyışıyla müthiş klas.



Gwyneth Paltrow - PRADA. Asimetrik kesim mini elbise müthiş yakışmış. Gwyneth bize adeta 3 dekolte bir arada olup pekala klas görünebilirmiş dersi veriyor. Çünkü bu işin sırrı taşıyanın albenisinde ve havasında. Yüzünün ışıl ışıl görüntüsü, makyajının güzelliği, aksesuarlarının uyumu tek kelimeyle mükemmel. Gecenin kusursuzlarından.



Carey Mulligan - PRADA. Altın ve gümüş tonları bir arada hem de gayet zor bir material ile yapılan bu elbiseyi mümkünse Carey 'den başkası giymesin. Elbisenin karakteri giyenin havasıyla ancak bu kadar iyi örtüşebilirdi. Saçı, makyajı ve aksesuarları herşey dört dörtlük.



Ashley Greene - DONNA KARAN. O tek omuzun düşüşüne ve bu elbiseyle serbest bırakılan saçlara bayıldım.



Camilla Belle - RALPH LAUREN. Muhteşem ! Elbisenin kumaş ve işçilik kalitesi hayranlık uyandırıcı. Saçları, aksesuarları nefis. Rujunun tonu bir ton daha açık olsaymış çok daha iyi olurmuş ama kuzguni saçlarıyla bu tonu bile iyi kaldırmış. Duruşu, havası mükemmel ! O minik clutcha minik kalpçikler gönderiyorum :)



Kate Bosworth - PRADA. Saçını sıkı ve minik topuz yapmasını sevmedim. Ama bunun dışında taşıyış taşıyış ve yine taşıyış diyorum !



Diane Kruger - PRADA. Yine püsküller ama bu sefer kesimiyle taşıması zor püsküller. Diane Kruger elbisenin hakkını iyi vermiş. Renk çok yakışmış. Elbisenin üstüyle eteğin bol dökümlü kesimi çok ahenkli. Kullandığı aksesuarlar son derece başarılı. Zaten Hollywood 'un kırmızı halısında kötü bir aksesuar seçimi görmek çok zor. Sadece buna bakan birilerimi var bilemedim doğrusu. Varsa birkaçını biz alsak acaba :)



Dianna Agron - CAROLINA HERRERA. Bence gecenin en romantik şıklığı. Elbisenin rengi su yeşili ile zümrüt yeşili arası nefis bir renk. Eteğin kesimini çok beğenmesem de genel havasıyla o kadar uyumlu bir seçim yapmışki hayran kaldım. Gecenin en dikkat çekici rengi olmasıyla da farkını konuşturmuş. En sevdiğim detay deri kemer oldu. Saçlar olağanüstü yakışmış. Yine buna uygun makyajı ve aksesuarlarıyla muhteşem görünüyor.



Cate Blanchett - ALEXANDER McQUEEN. Yine tüylerle bezeli bir elbise. Sade ve her zamanki gibi asaletinde taşımış. Yüzü kusursuz görünüyor. Hele makyajının güzelliğini ifade etmek çok zor.



Gisele Bundchen - GIVENCHY. Gisele, Cate Blanchett ile gecede en beğendiğim siyah şıklığı sergileyenlerden. Kırmızı halıda fiziksel avantajını sergilemekte son derece usta. Dekoltede aşırıya kaçsa bile her zaman klas görünmeyi başarıyor. Zaten elbise tek başına müthiş güzel. Eteklerin dökümüne hayran kaldım. Bu eteğe en uygun stiletto seçilmiş.

VE GECENİN DİĞER "EN" 'LERİ :

GECENİN EN RENKLİSİ :



Coco Rochas - Vintage GIVENCHY. Tamam bu bir kostüm gala ama ne olursa olsun ister istemez gözlerim bir estetik bir güzelik arıyor. Sevmedim !

GECENİN EN FENA TEN RENGİ :



Leighton Meester - MARCHESA. Leighton 'ın yüzünde tüp patlamış gibi. Pek bir fena peek !!

GECENİN EN SEKSİSİ :



Anja Rubik - ANTONY VACCARELLO. Bu elbiseyi hepimiz tanıyoruz. Eda Taşpınar çok daha mutasıp kesimlisini giymişti ve hepimiz beğenmiştik. Anja mesleği gereği böylesine derin kasık yırtmaçlı elbiseyi korkusuzca hem de son derece rahat bir edayla taşımış.

GECENİN EN ŞAŞKINI :



Kristin Stewart - BALENCIAGA. Böyle bir kıyafetin açıklaması bile yapılmaz. Çok kötü çoook !

GECEYİ MEZUNİYET BALOSUYLA KARIŞTIRANI :



Sarah Jessica Parker - VALENTINO. Sarah 'a yaşsız dedik o bir Carrie 'dir ne giyse yakışır dedik ama bu kadar da değil. Gecede beni en hayal kırıklığına uğratanı.

GECENİN EN KÖTÜ SAÇLARI :



Marion Cotillard - DIOR ve Cameron Diaz - STELLA McCARTNEY. Cameron 'a en kötü popo dekoltelisi de diyebiliriz.

GECENİN EN GÜZEL HEDİYE PAKETİ :



Jessica Alba - MICHAEL KORS.

GECENİN EN KÖTÜ AKSESUARI :



January Jones -VERSACE. Renk ve kesim çok yakışmış. Ama kolye seçimi müthiş falso.

GECENİN EN TİMSAH DERİLİSİ :



Rihanna - TOM FORD. Siyah timsah derisi elbiseyle siyah saçlar birleşince ortaya karanlık ve epey kasvetli bir hava çıkmış.

GECENİN EN KÖTÜ DÖVMESİ :



Scarlett Johansson - DOLCE&GABBANA. Elbisenizle ne kadar güzel ve şık olsanız da minicik bir dövme bile tüm havayı batırabilir.

GECENİN EN HANIM HANIMCIĞI :



Rosie Huntington-Whiteley - BURBERRY. Elbisenin kumaşı nefis ! Ama Rosie 'nin koyu tonlar seçmemesi lazım. O kadar güzel ve albenisi varki canlı hatta dekolte bir kıyafetle çok daha iyi olurdu ve gözleri kamaştırırdı.

GECENİN EN ELMA ŞEKERİ :



Emma Stone - LANVIN. Elbisenin etek boyu, rengi ve kesimi Emma Stone 'a çok yakışmış. Ortaya çıkan eğlencelik görüntüyü sevdim. Ama saç ve makyajda kusursuzlarım arasındaki Emma 'nın bu gecedeki saç modeli son derece kötü. Şaşkınım !

GECENİN EN SIKICILARI :



Sofia Vergara - MARCHESA ve Beyonce - GIVENCY.

GECENİN PETA SÖZCÜSÜ :



Anna Wintour - PRADA. Elbise tek başına çok güzel ve yakışmış. Ama o kürk etol çok fena çoook ! Her fırsatta PETA 'ya laf sokuşturmakta bir yere kadar Anna 'cığımm :)

GECENİN EN KATE MOSS 'U :



Karolina Kurkova - RACHEL ZOE. Bu kıyafeti görür görmez aklıma Kate Moss 'un 2009 senesinde MET Gala 'da giydiği türbanlı Marc Jacobs elbisesi geldi. Çok iyi taşımış ama bu hataya düşmemeliydi.

GECENİN EN ACINASI GÖRÜNTÜLERİ :



Rachel Zoe -RACHEL ZOE ve Mary Kate Olsen - THE ROW. Bu hataya düşmüş biri nasıl başkalarını giydirebilir aklım almıyor. Rahatlıkla gecenin en berbat görünenleri. O memesizliğe bu dekolte !! Artık 70 hatta 80 yaşındaki hanımlar bile ne kadar genç ve dinç görünürken Mary Kate Olsen gibileri anlamak imkansız.

GECENİN EN SÖNÜK KIRMIZISI :



Milla Jovovich - MARC JACOBS.

GECENİN EN AMATÖR GÖRÜNTÜLERİ :



Heidi Klum -ESCADA, Jessica Biel - PRADA, Emma Roberts - ESCADA. Heidi Klum'un elbisesine fitting yapılmamış. Jessica Biel 'in etek ucu kıvrığına gözüm faltaşı gibi açıldı. Emma Roberts ise elbisesini mum gibi taşıyamamış olmamış.

GECENİN EN ÖRDEĞİ :



Florence Welch - ALEXANDER McQUEEN. Hani ördekler üstlerindeki suyu atmak için kanatlarını çırparlarya işte aynen öyle görünüyor.

GECENİN EN KÖTÜ TIRNAKLARI :



Lana Del Rey - ALTUZARRA. Elbise yakışmış havasını iyi taşımış. Ama o takma tırnakların görüntüsü beni mide fesatından 2 gün yatıracak güçte !

GECENİN EN GÖZ YORUCU ELBİSESİ :



Elizabeth Banks - MARY KATRANTZOU. Elbisede herşey var ve ben nereye bakacağımı şaşırdım. Çok detay çok renk olunca olmuyor işin ucu kaçıyor.

GECENİN EN GİYENİ GÖRDÜNÜZ MÜ'SÜ :



Christina Ricci - THAKOON. Fiziğiniz minyonsa mümkün mertebe fazla kumaşlardan ve devasa eklentilerden kaçınacaksınız. Mesela ben Christina 'yı göremiyorum kadıncağız kaybolmuş gitmiş :)

GECENİN EN KÖTÜ MAKYAJI :



Kate Upton - MICHAEL KORS. Makyajı tam Türk işi. Ruj felaket patlamış. Bir de Sports Illustrated modeli olup da nasıl düşük memeli ve göbekli olunuyor bunu hiç anlamadım işte !

GECENİN EN GİYDİĞİNE KENDİSİDE ŞAŞIRANI :



Eva Mendes - PRADA. Peplum elbiseden kusmak üzereyim. Elbiseyi hiç beğenmedim. Zaten Eva 'nın şaşkın bakışlarından onunda elbisenin ne renginden ne de kesiminden memnun olmadığını görebilirsiniz !

Eveeee bu seneki MET Gala 'dan da bu kadar ! Umarım beğenmişsinizdir :)


Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.