Pages

Gornji oglas

Monday, May 7, 2012

Bu Yazı Milano 'da Dünyanın En İyi Moda Okullarından Birinde Geçirmeye Ne Dersiniz ?

Modaya gönül vermiş genç yeteneklerin yüzlerini güldürecek bir fırsat ! O yüzden bu basın bültenini paylaşmazsam olmazdı. Şimdiden katılacak olan herkese başarılar !



Dünyanın en iyi moda okulları arasında gösterilen ve mezunları arasında Franco Moschino, Domenico Dolce, Alessandra Facchinetti ve Alessandro De Benedetti gibi çok özel isimler olan Istituto Marangoni’nin dünyadaki en iyi 2. temsilcisi olan Firenze Yurtdışı Eğitim ; moda tutkunu genç yetenekler için "Milano’da bir Istanbullu" isimli bir yarışma düzenledi.

Yarışmanın birincilik ödülü ise Istituto Marangoni Milano kampüsünde İngilizce , "Fashion Image Consultant" (Moda İmaj Danışmanlığı) Yaz Okulu’nda 3 haftalık özel bir eğitim ve Milano’da konaklama.

Genç yeteneklerin moda vizyonlarını geliştirecek ve dünyaya açılmalarını sağlayacak yarışmanın konusu "Modanın merkezi Milano’da kozmopolit İstanbullu’nun fark yaratan stili" ni yansıtacak kolaj çalışması.

Kalbi modayla çarpan genç yeteneklerin projeleri Moda Tasarımcısı ve Akademisyen Özlem Süer, Moda Tasarımcısı Siren Ertan, Moda Fotoğrafçısı Tamer Yılmaz, Hürriyet Gazetesi Moda Yazarı Sibel Arna, Lüks Marka Danışmanı Özlem Güsar, İmaj Danışmanı Özlem Çakır ve Firenze Yurtdışı Eğitim - Eğitim Danışmanı Uğur Ayasbeyoğlu ’ndan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek.

Yarışmanın birincisi 16 Temmuz – 3 Ağustos 2012 tarihleri arasında düzenlenecek Istituto Marangoni Milano, "Fashion Image Consultant" (Moda İmaj Danışmanlığı) Yaz Okulu’nda özel bir eğitim ve Milano’da konaklama ödülü kazanırken, ikincilik ödülü Firenze Dil Merkezi’nde 1 kur modanın dili, İtalyanca eğitimi.

1935’te Milano’da kurulmuş ve şu an Milano, Paris ve Londra’da merkezleri bulunan en eski moda okullarından biri Istituto Marangoni’de düzenlenen Moda İmaj Danışmanlığı Yaz Okulu, günümüzün en gözde mesleklerinden imaj ve kişisel alışveriş danışmanlığı üzerine yoğunlaşıyor. İngilizce olarak verilecek 3 haftalık program, geçmiş, güncel ve gelecek moda trendlerini öğrenmek, bu trendleri karakterize eden renkler, çizgiler, giysideki detaylar, aksesuarlar gibi öğeleri incelemek, fiziksel özellikleri öne çıkartmak için yüz ve vücut hatlarını analiz etmek ve look oluşturmak için uygun stili onaylamak gibi moda imaj danışmanlığının tüm boyutlarını içeriyor.

Firenze Yurtdışı Eğitim’in sunduğu bu eşsiz burs ödülünü kazanmak isteyen 18-30 yaş arası stil sahibi moda tutkunları, hazırladıkları A3 boyutundaki serbest kolaj çalışmasını 31 Mayıs 2012 tarihine kadar elden ve posta yoluyla Firenze’ye gönderebilirler. Sonuçlar 15 Haziran 2012 tarihinde Firenze Yurtdışı Eğitim web sitesi www.firenze.com.tr ve twitter/firenzeegitim 'de açıklanacak.

Yarışma katılım koşulları ve ayrıntılı bilgi için www.firenze.com.tr 'ı ziyaret edebilirsiniz.


Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.