Pages

Gornji oglas

Tuesday, May 1, 2012

STİL KEŞİF : Elle Macpherson

 


Elle Macpherson 'ın kırmızı halı şıklığını hepimiz biliyoruz. Her daim vücuduna yakışan modelleri seçmekte son derece başarılı. Ama bugün benim konu etmek istediğim kırmızı halı dışında seçtiği kombinleri. Çünkü smart casual ve sportif şıklığına hayranım. Body lakaplı kusursuz vücuduna en yakışan modelleri seçmekte müthiş bir ustalık sergiliyor. Kısa paça deri ve yüksel belli pantolonları taşımakta rahatlıkla en iyisi diyebilirim. Bizde de bunun karşılığı Arzu Sabancı diye düşünüyorum. Boy farkları olsa da Arzu Sabancı 'nın deri pantolonlarıyla yarattığı şıklığını çok beğeniyorum. Bunu ayrıca konu ederiz. Dönelim yine Elle Macpherson 'a.

Ceketlerde genelde Balmain ve Isabel Marant 'ı tercih ediyor.



Arada 70'ler dönemine takılmayı seviyor. En sevdiği Farrah Fawcett tarzı. Bunu Stella McCartney marka yüksek belli jean kombininde rahatlıkla görebilirsiniz.

Son zamanlarda en çok Isabel Marant jeanleri tercih ediyor. Özellike ilk kolajın ikinci resminde giydiği Isabel Marant marka acid wash tarzı jeani son dönemin en popüler modeli. Aynı şekilde bordo renkli pantolonu da bir Isabel Marant.

Isabel Marant dışında siyah renkli deri pantolonlarda tercihi genelde MET marka oluyor. Beyaz jean pantolonu MiH marka.



Bol paça ve skinny modellerin böylesi bir vücutta kötü durma şansı ne kadar olabilir ki ? Kürk yelekler, bol dökümlü trikolarla kurduğu iddialı seçimleriyle de çok şık görünüyor.

Aynı şekilde 2 ya da 3 parçalı takım seçimleride pek bir güzel. Mesela geçenlerde giydiği baştan aşağı beyaz Ralph Lauren takımla nefis bir şıklık içinde.

Saçlarının hem cinsi hem de rengi pek bir şukela. Zaten o da bunun farkındaki her daim gözümüze sokuyor :) Sıkı makyaj yapıyor ama uçuk tonlarda kullandığı ruju sayesinde giydiği her kıyafetiyle uyum içinde görünüyor. Takılar konusunda da epey cömert. Çoklu bilezik en tercih ettiği aksesuar.

Ayrıca en sade haliyle bile klas bir seksapellik ve kadınsılık sergiliyor ki hayran kalmamak imkansız. Tabi kendi adıma konuşuyorum sizler ne dersiniz bilemem :)



Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.