Pages

Gornji oglas

Monday, January 21, 2013

Drew Barrymore & Will Kopelman'ın Bebekleri Olive

Cute enough to eat: Drew Barrymore shared this incredible snap of baby Olive dressed up for Halloween in a lobster costume with Oprah Winfrey
Her anne bir bebek sahibi olunca, bebekleri için yapılacak en iyi şeylerden birinin onları giydirmek olduğunu düşünür.
 Heves içindeki, yeni anne Drew Barrymore'da,4 aylık bebeği Olive'e son Cadılar Bayramında sevimli bir ıstakoz kostümü giydirmiş.
Şimdiye kadar ilk kez evinin kapılarını açan 37 yaşındaki güzel yıldız Drew,  Oprah Winfrey'e verdiği röportajdaki sohbet sırasında bebeğinin iphondaki görüntülerini ve  kendisinin ise annelikle nasıl başa çıktığını da paylaşmış.
Ayrıca,  Drew  kendi gençliğinde yaşadığı olumsuzları  bebeğinin yaşamaması için ailesine  çok önem verdiğini de söylüyor.
Onu eve Açılış: röportajda ilk kez 37 yaşındaki kameralar için evine kadar açtı
  Santa Barbara'da, Montecito California yerleşim bölgesindeki  kendi evlerinin bahçesindeki salıncakta Oprah Winfrey'e özelini açan Drew ailesini mutlu ve sağlam tutmak için aslan gibi mücadele edeceğini söylüyor.
Onlar komşuyuz: Oprah çifti sadece kilometre dışında yaşadığını tweeted
 Sevinç Onun paket: o kızı için her zaman var emin hakkında konuştuk DrewLittle Olive: aktris gösterdi onu dört aylık kızı ZeytinMükemmel bir aile: Zeytin önce iki kez evlendi Drew için ilk çocuğu olan
Mutlu aile: o kim şimdi dört aylık Zeytin doğurdu önce geçen yıl Haziran ayında evlendi İrade Drew
Mükemmel bir aile:
Drew Barrymore -Will Kopelman-Olive  
 Daha  önce iki kez evlenen  Drew'in, Olive ilk çocuğu.
*dailymail*

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.