Pages

Gornji oglas

Friday, January 11, 2013

Gözde Tasarımcılarımız Tek Bir ODA 'da..

Başarılı stil danışmanları Başak Dizer Fransez ve Deniz Marşan 'ın son projelerinden haberiniz var mı ? İki ortak süper bir fikirle gözde tasarımcılarımızı tek bir çatı altında topladılar ve geçtiğimiz günlerde hoş bir partiyle ROOM ismini verdikleri showroom un açılışını gerçekleştirdiler.

Son koleksiyonlarıyla showroom da kimler yok ki... Nişantaşı ROOM 'a gidiyorsunuz ve Özgür Masur, Elif Cığızoğlu, Simay Bülbül, Özlem Kaya, Zeynep Erdoğan, Begüm Salihoğlu, My Best Friends, Özlem Ahıakın, Nihan Peker gibi tasarımcılarımızın koleksiyonlarının tümünü bir arada görebiliyorsunuz. Avrupai bir çalışma olması bir yana pratik olması en güzeli. Üstelik styling konusunda uzman kişilerce yönlendirilmekte işin bonüsü. Kısacası popişimi ve göbişimi şekle sokar sokmaz koşacağım ilk adres :)

ROOM sadece bununla kalmayıp bir de hazır giyim markalarına ve moda tasarımcılarına yönelik halkla ilişkiler, tanıtım, defile, ekspozisyon, lookbook, katalog çekimi gibi hizmetler de sunuyor.

İşin bilgi vermek kısmından geçiyoruz açılış davetine kimler gelmiş ve nasıl gelmiş'lere. Yani en sevdiğimiz kısma :)


Öncelikle evsahipleri Başak Dizer Fransez ve Deniz Marşan 'ı ele alalım. Tek kelimeyle nefis görünüyorlar. Eleştirecek bir unsur bile bulamamanın ızdırabı içindeyim :) Başak Dizer Fransez 'in üstünde Simay Bülbül tasarımı elbise, Deniz Marşan da ise Elif Cığızoğlu. Modern, dinamik, seksi ve uber klas bir şıklık sergiliyorlar.




Kanımca Türkiye 'nin en vahşi ve yahşi güzeli Berrak Tüzünataç da harika. Baştan aşağı Özgür Masur imzalı deri pantolon ve cesur sırt dekolteli siyah bluzla nefis görünüyor. Ona en yakıştırdığım tarzda dağınık bıraktığı saçları ve doğal havasıyla gönlümü bir kez daha fethetmiştir.


Bade İşçil 'de Tuba ve Beren gibi normal hayatında cool takıldığını sanan sıradangillerden. Hele o kukuletalı şapkasına alkış !! Bu mudur yahu starlık ??!!



Yakın dostlar Sibel Arna ve Çağla Şikel ikilisine bayılıyorum. Çağla her zaman ki gibi karman çorban neyin ne olduğunu anlamak için dürbünle bakmam gerektiği bir kombinle. Ama bir şekilde yakışmış. Kötü görünmüyor. Sibel Arna da ise şiddetle bir Çağla Şikel 'e benzeme sendromu seziyorum. Ya da üzüm üzüme baka baka karar mı desem ne desem bilemedim.


Tanem Sivar çok hoş. Şort, bluz ve ceket üçlüsü bir arada nefis yakışmış ve çok iyi taşımış. Örgü saçları, yüzüne yakışan makyajı ve doğal duruşuyla bağırmadan insanın gözüne gözüne sokmadan dingin ve klas bir kombin yaratmış.


Geçenlerde Beren Saat için nasıl nihayet gördüğüm en şık Beren dedim aynı şeyi bu sefer de Özge Ulusoy için söylüyorum. Giydiği her parçayla dört dörtlük süper bir kombin içinde. MMM for H&M deri pantolonu, Zara gömleği, Zara yeleği, Kurt Geiger botları ve Celine çantasıyla hem renk olarak hem de tarz olarak son derece başarılı. Saçı ve makyajı da aynı oranda süper görünüyor.


Ayşe Kucuroğlu yine gitmiş kendisine hiç yakıştırmadığım çok desenli çok detaylı bir elbise seçmiş. Elbisesi Mehtap Elaidi marka. Çok karışık ve göz yorucu görünüyor. Lakin clutchı, uzattığı saçları ve makyajı çok hoşuma gitti.


Günsel Ülkü 'nün kıyafeti ortama hiç gitmemiş. Tüvit ceketli döpiyesi, Hermes çantasıyla sanki başka bir dünyadan gelmiş gibi. O Hermes çantasını keşke başka bir organizasyona en azından sosyetik bir davette bizlere gösterseymiş :) Ama dikkatimi çeken güzel bir detayı da paylaşmazsam olmaz. Natürel tonlardaki makyajı çok hoşuma gitti. Sakın iddialı bir ruj rengi sürmesin. Bu tonlar yüzünün güzelliğini ortaya çıkartmış.




Elif Cığızoğlu, Simay Bülbül ve Özgür Masur yıllardır kendilerinde görmeye alıştığımız ve benimsediğimiz tarzlarıyla.




My Best Friends 'in yaratıcıları Ayşegül Afacan Köksal ve Yasemin Ögün de dikkatimi çeken şıklardan. Bu çalışkan ikiliyi seviyorum ve takdir ediyorum. Kendi tasarımları olan smokin ceket ve pantolon nefiss. Zara deri etek altına ucu beyaz Giuseppe Zanotti botlar şahane olmuş. Çok bantlı Kurt Geiger ayakkabılar ve Balenciaga portföye öpücüklerimi gönderdim bile :)



Şu aralar gece aleminin partilerden sorumlu ismi Mert Vidinli ve Derya Şensoy. Mert Vidinli 'nin kendine has tarzı hoş. Derya Şensoy için stil adına birşey söylemek zor ama aydınlık yüzü ve samimi gülümsemesini beğeniyorum. Tam yaşına uygun gencecik ve spor bir görünüm içinde. Herkes illaki iddialı olmak zorunda değil ki.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.