Pages

Gornji oglas

Monday, January 28, 2013

Gül Gölge Saygı, Begüm Şen ve Derin Mermerci 'nin İlgi Çeken Saç Değişimleri....

Son zamanlarda iki isim saç rengi değişiklikleriyle epey ilgimizi çekiyor. Biri Gül Gölge Saygı diğeri ise Begüm Şen. Yeni üye ise Derin Mermerci.


Gül Gölge Saygı 'nınki radikal değişim dediklerimizden. Birinin sarışınken sarı-bakır sonrada birden bire siyaha yakın koyu kumral rengi seçmesi cesaret işidir. Bu açıdan kendisini tebrik etmek gerekiyor.  



Gül Gölge Saygı 'da her zaman tercihim sarışındır. Havası cakası bir başka oluyor bu renkle. Ya da çok mu alıştık bilemiyorum. Ama giydiklerine göre yeri geliyor yeni rengini de beğeniyorum. Mesela kıyafetlerinde ne zaman siyah ve beyaz renkleri tercih ediyor o zamanlar gözüme çok hoş görünüyor. Kararı yine siz veriyorsunuz :)



Begüm Şen ise yumuşak geçişler yapıyor. Açık sarıdan kademe kademe kızıllığa geçti. Şu anki rengi yakıştı ve yüz hatlarını güzel bir şekilde ortaya çıkardı. 



Ama ne olursa olsun yine de en sevdiğim modeli kısa ve sarışın olduğu zamanlarıdır. 


Derin Mermerci 'nin son zamanlarda platin sarılığı çok çiğ görünüyordu. Her ne kadar havası yerinde olsa da birşeyler eksik kalıyordu. Buna bir de doğru modeli bulamadığı anları katarsak şahsen platin saçlarını beğendiğimi söyleyemem. Son hali ise küllü kahve. (Yeni renge tüm medyanın söz birliği etmişçesine küllü sarı demesi ise günün şakası olmalı :) Bu yeni tonu da sevmedim. Ama bu tonlar ara ve geçiş tonlarıdır. Büyük ihtimalle yakın gelecekte rengi balyajla daha açacaktır. En azından platin renkten çok daha iyi duracağına eminim. Beğenmesem de eskiye oranla havası eksilse de küllü kahve tonla daha bir klas göründüğünü söyleyebilirim. 




Bu anketin ve yorumların çok keyifli olacağına eminim. Haydi parmaklarınız çalışsın bakiim :))


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.