Pages

Gornji oglas

Monday, January 21, 2013

GÜNÜN ŞIKLARI : Feryal Gülman, Siren Ertan Çarmıklı, Begüm Şen, Güzide Duran, Hande Ataizi, Suna Vidinli, Burcu Esmersoy, Merih Turan, Dilek Hanif, Ela Taşkent, Serra Taşkent



Feryal Gülman yeşil Elie Saab elbisesiyle çok hoş görünüyor. Şıklığıyla uyumlu saç modeli, belirgin makyajı, birbirinden güzel mücevherleriyle nefisss ! 





Geçtiğimiz günlerde ise Salvatore Ferragamo 'lar içinde yine çok şıktı. Altın renkli brokar eteğin kemer detayına bayıldım. Dolce&Gabbana siyah bluzu ve yine Salvatore Ferragamo çok bantlı ve püsküllü ayakkabılarla karşımızda klasik bir Feryal Gülman var. Tümü tığ örgüden Salvatore Ferragamo elbisesiyle de bir başka zarif görünüyor.



Siren Ertan Çarmıklı kendi markasından pırıl pırıl ışıl ışıl yeşil bir elbiseyle. Bu tarz parlak purluk şeylerden hiç haz etmem ama taşımanın önemi de işte burada devreye giriyor. Üstelik Siren Ertan Çarmıklı 'ya bu kadar pırıltı yetmemiş bir de Zela 'dan nefis bir kolye takmış. Normalde olmaz olamaz demem lazım ama bu karelerde herşey fevkaladenin fevkinde bir uyum içinde. Hiçbir şey sırıtmamış. Topladığı saçları, dozunda makyajıyla yine prensesler gibi. 



Begüm Şen 'in bu kareleri için Instagram 'da takipçilerimden biri aynen şu cümleyi kullanmış : " It's so obvious that she's from Bel Air LA " Şahsen kendisini bundan daha güzel ifade edemezdim. Şampanya renkli Christian Dior elbisesi, taşlı Christian Dior ayakkabısı ve altın renkli box Chanel çantasıyla tam manasıyla crème de la crème bir şıklık içinde. 



Ve geçiyoruz kendisini şiddetle özleten Güzide Duran 'a. Ve diyorum ki bazı modellerin evlenip çoluk çocuğa karışması yasaklanmalı. Özellikle Türkiye 'de tabiki. Yoksa elin mankeni mesleğine devam ederken evlenmeyi de cırt cırt doğurmayı da gayet iyi beceriyor. Ama bizde evlenildimi hemen ışık hızıyla leydi moduna geçilir. Kadının mesleği varmış modelmiş ünlüymüş herşeye set çekilir. Sonra da modellik iyi koca bulmak adına basamak olarak kullanılıyor iddiasına veryansın edilir. E herşey ortada canım ne isyanı :)

Siyah sıradan bir elbise ve Dior çantasıyla bile havası ve duruşuyla muhteşem görünmeyi başarmış. 



Hande Ataizi 'yi listeme alıp almama arasında çok kaldım. Ama iddialı bir leopar mantonun işin dozunu abartmadan, frapanlaşmadan nasıl sade ve klas bir şekilde giyilire güzel bir örnek olması adına listeye almaya karar verdim. 


Suna Vidinli 'nin pelerin kesim trikosu muhteşem güzellikte. Güzel de taşımış. Saçı, makyajı ve aksesuarları ile gayet hoş görünüyor.



Burcu Esmersoy 'un siyah pantolonu, siyah bluzun üstüne giydiği beyaz ceketiyle Suna Vidinli gibi hoş bir monokrom örneği sunmuş. Ağır makyaj gördüğümde bikbik eden bendeniz bu karelerden sonra Burcu Esmersoy 'u her daim sıkı bir makyajla görmeyi tercih ediyorum :)


Merih Turan yaşına şiddetle karşı koyanlardan. Genellikle de giydiklerini pek beğenirim. Straples Siren Ertan Couture elbisesiyle çok hoş görünüyor. Sıkı spor yaptığını biliyorum o yüzden biraz daha kollara ağırlık verirse süper olacak. Kendini bırakmaması ve her daim bakımlı olması adına takdir edilmesi gereken bir isim.


Dilek Hanif kendi markasına ait gece mavisi tonlarında tümü kadife kare yaka çok şık bir elbise giymiş. Bu tarz elbiseleri her daim yakıştırmasını biliyor ve güzel taşıyor. İnci akseaurları ve gümüş clutchı ile çok hoş çok klas görünüyor. 


Ela Taşkent minimal şıklığın en güzel örneklerinden birini vermiş. İpek saten bluzun altına maksi siyah bir etek seçmiş. Doğal havasıyla mükemmel bir uyum yakalamış.


Serra Taşkent bel bölgesi işli straples elbiseyi sadece sallantılı küpe ve kutu clutch ile eşleştirerek kalbimi fethetti. Doğal bıraktığı saçları ve sade makyajıyla harika görünüyor.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.