Pages

Gornji oglas

Friday, April 6, 2012

40 - GÜNÜN ŞIKI : Feryal Gülman

 


Şimdi ben bu elbiseyi giymiş, giyebilmiş ve süper taşımış Feryal Gülman 'a blogumda zilyon kere daha nasıl yer vermem ki !!

Ne derseniz deyin son 1 senedir Feryal Gülman 'da büyük bir değişiklik görüyorum. Eskiden de marka giyinirdi ama sanki son zamanlarda seçimleri çok daha rafine oldu. Eski seçimlerindeki kısırdöngülük artık yok. Seçtiği markalar çok daha çeşitli ve giymesine ihtimal veremeyeceğimiz markada bile mutlaka kendisine en yakışanı seçiyor.

İşte buna bir başka örnek daha. Üstünde straples ve kafes kesim muhteşem bir Hakaan görüyorsunuz. Daha çok yeni satışa çıkmasına rağmen ilk Feryal Gülman 'ın üstünde görmek eminimki hiçbirimiz için şaşırtıcı olmamıştır. Üstelik çok genç yaşa hitap eden bir çizgisi olmasına rağmen Feryal Gülman 'ın zarafetle taşımasına hayran kaldım.



Omuzları örten ve hafif salaş bırakılan bir şal, Chanel clutch, Tom Ford 'un en yeni model stilettosu ile nefis bir eşleştirme yapmış. Kolyesi yüzde yüz emin olamasamda Hilat Elmas 'ın nadide antik parçalarından biri gibi geliyor. Anneminde buna benzer ama daha minik versiyonu var çünkü. Saçı, makyajı herşey harika.

Feryal Gülman sayesinde Hakaan elbiselerin her yaşa hitap edebileceğini görmüş oldum. Yeterki size yakışanı bulup seçtiğinizi güzel taşımayı bilin. Şık olmanın sırrı da bu değil mi zaten !




Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.