Pages

Gornji oglas

Friday, April 6, 2012

BODY Savaşları !

Yaz sezonuyla bütün dergilerin sözbirliği etmişçesine Prada body'lere yer verdiğinin farkında mısınız ? Hangi dergiye ya da kapağa baksam bir Prada body ile karşılaşıyorum. Prada body yoksa Dolce&Gabbana bodyler oluyor. Hadi bu ikisi olmasın bu seferde mutlaka Louis Vuitton koleksiyonundan bir parça görüyorum. Onca marka ve yetenekli tasarımcı varken bu 3'lünün her dergiyi domine etmesi sizi bilemem ama beni feci sıkmaya başladı.

İşte son 2-3 ay içinde kapak ve editoryellerde kullanılan Prada bodyler.





Tabi bizim için içlerinde en dikkat çekici olanı kapağında Seda Sayan 'ı kullanan Marie Claire. O kadar süpriz bir isim seçmişlerki fotoğrafı gördüğüm ilk anda elimdeki kahve fincanını düşürüyordum. Kafamın içindeki Seda Sayan o kadar alaturka bir imaja sahipki bir Prada body ile gözde bir moda dergisinin kapağında görülmesi bunu ne kadar değiştirebilir pek emin değilim doğrusu. Bunca yıldır kafama kazınan Kadırgalı Aysel imajı tabikide 1 kapakla değişemez ama orjinal ve marjinal bir çalışma adına Marie Claire 'i tebrik etmek gerekir. Sonuçta bir derginin en birinci hedefi yeni sayısının herkesçe konuşulması ve ses getirmesidir. Bunuda fazlasıyla başardılar.

Seda Sayan 'ın üstünde gördüğünüz pembe kristallerle süslenmiş 50'lerin havasına sahip body 8 bin 900 $ 'lık etikete sahip. Yeşil tığ örgülü body ise 6 bin 900 $. Diğer bodylerin fiyatları ise yaklaşık bu ikisinin arası.



Dolce&Gabbana 'nın bodyleri ise İtalyan yıldız Sophia Loren'in meşhur siyah korseli fotoğrafından esinlenmiş. Bu tema üstüne bolcana renkli kristaller bezenmiş. Prada gibi yine 50'lerin dokunuşu olsada Dolce&Gabbana 'ninkiler çok daha kadınsı ve çok daha seksi. Fiyatlarıda Prada 'dan daha yüksek. Mesela siyah üstü renkli kristal olanı 13 bin 700 $ 'dan satılıyor.



Şahsen bunlardan birini alacak olsam seçimim Prada olurdu. Hem daha sofistike bir çizgiye sahip hem de kullanım açısından çok daha rahatlar. En beğendiğim ise Jessica Alba 'lı InStyle 'ın kapağında gördüğünüz bej,beyaz ve siyahlı body.

Ya sizlerin favorisi ?



Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.