Pages

Gornji oglas

Friday, April 13, 2012

YSL SS2012 AYAKKABI MODELLERİ

Yaz sezonu ayakkabı listem oluştu diyebilirim.. Şimdiye kadar beğendiğim koleksiyonlar araba formlu Prada'lar ve loafersları, ucu sivri ve metal beyaz Louis Vuitton'lar, Christian Louboutin Bis Un Bout, Tabitha Simmons 'un bileği saran modelleri ve Jil Sander 'ın neonla metalik rengi karıştırdığı modelleri oldu. Gördüğünüz pek neon renkler ve pvc meraklısı değilim. Klasik modeller her zaman daha çok hoşuma gidiyor.

Ve şimdi de karşınızda bu listeme en son eklenen Yves Saint Lauren 'in 2012 İlkbahar-Yaz modellerini görüyorsunuz.





Öncelikle en beğendiklerimle başlamak istiyorum. Bu üstte gördüğünüz tüm modelleri hiç düşünmeden alabilirim. O derece nefis güzellikteler. Tribute ve Tribtoo modellerini görmekten o kadar gına geldi ki bu yeni modeller ruhuma bir türlü gelmek bilmeyen baharı getirdi. Metalin farklı ton ve farklı kumaşlarla birleşimi bundan daha estetik olamazdı.



Metal uçlu siyah renkli bileği saran modellerde yemede yanında yat güzellikteler.




Ya bu güzelliğe ne demeli ? Metal kısmın üstüne kristal taş kondurmuşlar. Ama şampanya renkli ipek saten kumaş o kadar yakışmışki saatlerdir hayran hayran bakınıyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi giymesi kolay bir model değil. Ayağınızı kırdığınız vakit o yüksek metal eklenti ayakların düşmanı olabilir ama bazı güzellikler acıya katlanmaya değer diye düşünüyorum.



Hepsi birbirinden güzel. Hele o mint yeşilli olana canmı dayanır yahuu ?!





Birde kardinallerin ayakkabılarına benzer bir seri çıkarmışlar. Benim pek zevkime uygun değil ama eminim aranızda bunlarıda beğenenler olacaktır.




2012 İlkbahar koleksiyonunda renk bloklarınında kullandığı modeller var. Bunlarda birbirinden güzel ve müthiş kullanışlı.

Sanırım bu koleksiyon en beğendiğim olarak birinci sıraya yerleşiyor. Hem kibar hem de zengin bir gösterişe sahip. Eminim bunlar Beymen 'e gelir gelmez biter o yüzden şimdiden hazırolda durmanızı tavsiye ederim :)


Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.