Pages

Gornji oglas

Tuesday, April 3, 2012

82 - Kim Daha ŞIK ?

 



Nasıl Feryal Gülman 'dan Louis Vuitton 'u beklemişsem Aylin Tahincioğlu 'ndan da bir Victoria Beckham görmeyi bekliyordum. Ama bu kadar çabuk olacağını tahmin edememiştim. Victoria Beckham 2012 Spring koleksiyonuna Feryal Gülman ve Begüm Şen ile başladık Aylin Tahincioğlu ile devam ediyoruz. Ama bu sefer Begüm Şen 'inki gibi farklı bir kesimle değil birebir Cameron Diaz 'ın Oscar Vanity Fair partisinde giydiği elbiseyle.



Bana göre Cameron Diaz 'ın son zamanlardaki en muhteşem şıklığına bu elbise imza atmışsa Aylin Tahincioğlu 'nun işi yine zor yine zor. Miranda Kerr 'in Peter Pilottu elbisesi ezici bir oy farkıyla en beğenilen seçildi. Eğer yanılmıyorsam bu sefer de bu oy farkını Cameron Diaz yaşatacak.

Aylin Tahincioğlu gayet fit bir hanım olsada elbise Cameron Diaz 'ın vücüdunda adeta hayat bulmuş. Kısa ve modern kesim saçlarıyla elbisenin spor çizgisi öylesine uyumlu ki bu görüntünün üstüne başka birini beğenebilmem imkansız.

Aslında Aylin Tahincioğlu saçlarını ıslak görünümlü yaptırarak doğru bir hamlede bulunmuş. Makyajı her zamanki gibi ağır ama bu sefer tonajı iyi tutturmuş. Sallantılı küpeleri ve turuncu taşlı clutchı ile hoş göründüğünü söyleyebilirim. Tek kusuru karşısında Cameron Diaz olması :)

Seçimimin ne olduğunu söylememe gerek kalmadı sanırım :)






Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.