Pages

Gornji oglas

Saturday, April 14, 2012

FERYAL GÜLMAN 'dan Sezonun En Trend Seçimleri !

Feryal Gülman 'ın baş döndürücü seçimleri tam gaz devam ediyor. Biliyoruz ki sonunun geleceği de yok. Zaten gelmesini isteyen kim :)





Beymen davetinde üstünde çok hoş bir Prabal Gurung görüyorsunuz. Elbisenin canlı tonlardaki floral desenleri çok hoş. Elbisenin renklerine uygun Bottega Veneta ayakkabıları ve Hermes çantasıyla cıvıl cıvıl tam bir bahar şıklığı içinde. Lila tonlarındaki oje detayı çok hoşuma gitti.




Gündüz saatlerinde düzenlenen bir başka davette ise üstünde 2012SS koleksiyonundan bir Louis Vuitton ceket görüyorsunuz. Gözlükleri Linda Farrow 'un The Row için dizayn ettiği The Row 8 modeli. Ki bu ara en çok tercih edilen gözlük markası ve modelidir. Elinde ise yine en trend bir Victoria Beckham çanta. Pantolonun paçaları bildiğiniz gibi en sevmediğimden. Gereksiz yere bir uzunluk içinde. Hem ayakkabıları görmediğim için sinirleniyorum hem de bütünlük olarak beni çok rahatsız ediyor.

Bu tarz faal bir sosyal hayatı olan dünya yıldızları mutlaka profesyonel bir destek alırken Feryal Gülman 'ın her kıyafetini kendisinin seçmesine hem şaşırıyorum hem de taktir ediyorum.



Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.