Pages

Gornji oglas

Thursday, April 12, 2012

Gündüz Şıklığına Birbirinden Güzel Örnekler..

Son 1 hafta içinde tanınmış simalardan rahat ama şık örnekler ;



Reyhan Demirören 'den 2 örnek veriyorum. İlkinde Burberry trençkotu, lacivert elbisesi ve nude ayakkabılarıyla tarzına çok yakışan bir stil içinde. Diğer kıyafeti de yine aynı çizgilerde toprak renklerinde şık bir tüvit ceket, klasik dar paça pantolon, ceket tonlarında babet ve tüm renklerin kontrası mükemmel güzellikte bir croco Kwanpen çanta. Saçları ve makyajı abartıdan uzak kıyafetleriyle çok hoş bir bütünlük içinde.



Edvina Özyeğin 'in sadece büyük davetlerdeki değil gündelik giyim tarzınıda çok beğeniyorum. Siyah jean ve cekete üstüne uzun bir fular takmış. Beyaz Converse All-Star 'lar ile Hermes Birkin kullanmış ve gayet hoş görünüyor. Hermes çantalar illaki klasik tarzla kullanılmak zorunda değil. Dozunda bir ayar tutturdunuzmu böyle spor bir tarzla bile çok şık görünebilirsiniz. Özyeğin çiftinin birbirleriyle uyumlu şıklıklarıda ayrı bir güzellik.



Siren Ertan Çarmıklı 'nın üstünde nefis güzellikte bir Celine takım görüyorsunuz. Bottega Veneta çantası, Jimmy Choo ayakkabılarıyla ortaya kusursuz güzellikte bir gündelik şıklık çıkarmış.




Feryal Gülman 'ın gündüz saatlerinde katıldığı 2 davetten 2 farklı şıklık. Birinde hepimize hiç de yabancı olmayan çiçekli bir Prabal Gurung elbise diğerinde ise kırmızı üzeri beyaz lale desenli Roland Mouret. Prabal Gurung 'a Sarah Jessica Parker sayesinde aşinayız. Roland Mouret elbisenin değişik yakalı olanını ise Carey Mulligan giymişti. Sarah ile çekişebilir ama Carey 'in Feryal Gülman karşısında hiçbir şansı yok derim. Sezonun neon trendine uygun olarak pembe stilettoları ve Christian Louboutin stilettoları ile güzel bir eşleştirme yapmış.



Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.