Pages

Gornji oglas

Thursday, April 19, 2012

489 - KİM NE GİYMİŞ ? - Etel Baler

 


İşte gördüğüm ilk anda her detayını didik didik ettiğim bir kombinasyon. Elbette sahibi de Etel Baler. Yine sıradışı, farklı ve kendisine yakıştırmayı bildiği eşleştirmeler dizesi ile karşı karşıyayız.

Nefis güzellikteki tek parça pantalon etek Zeynep Tosun 'un 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonuna ait. Renk, kesim ve desenler birinci sınıf. Zeynep Tosun 'un farklı ve özgün tasarımları kendini hemen farkettiriyor. Etel Baler 'e çok yakışmış dememe gerek yok sanırım. Bu tarz orjinal parçaları başarıyla taşımasıyla ünlü.

Bu pantalon etek üstüne normalde düz genellikle de beyaz renkli bir bluz giyilir değil mi ? Tabi giyen Etel Baler ise aksine sınırları daha da zorlar ve gider ismini daha yeni yeni duymaya başladığım yeteneklerimizden Selda Şahbaz 'dan bir seçim yapar. Asimetrik kesim ve tek yanında pantalonun desenleriyle uyumlu mavi deri detaylı değişik bir tasarım.

Ve böylesi yerli isimlerin yanına en güzelinden bir Hermes Pochette ve Giuseppe Zanotti kullanır.

Herkesin beğenemeyeceği bu zor stili başarıyla taşıdığını düşünüyorum.

Birde Etel Baler hakkında minik bir bilgi. Dikkatinizi çektimi çekmedimi bilmiyorum o yüzden özellikle söylemek istedim. MAG Dergi 'nin Türk tasarımcılarla röportajlarını Etel Baler yapıyor. Soruları hazırlıyor, kıyafetleri tanıtıyor ve ortaya akıcı ve bilgilendiri bir kaynak çıkarıyor. Doğrusu bu konuda sosyeteye mensup tanınmış isimler arasında en doğru kişide karar kılmış olmalarından ötürü MAG Dergi 'yi de ayrıca kutlamam gerekir.



Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.