Pages

Gornji oglas

Tuesday, April 17, 2012

İç Çamaşırlar Foraaa :)

 


Dantel bluz altına aynı renkten sütyen giyme modası bir kaç senedir aralıklarla devam etmekte. Ama son zamanlarda fazlasıyla popüler olmaya başladı. Hele geçtiğimiz haftalarda Sarah Jessica Parker 'ın beyaz Louis Vuitton elbisesi altına giydiği siyah sütyenle bu akım en üstü noktaya çıkmış durumda. Çünkü artık renkler kuraldışı olabiliyor.



İş zamanla sadece dantel altında kullanmaktan çıkıp geniş bir alana yayıldı. Bluzun renginden bağımsız seçimler, gömlek ve ceket altına ayan beyan kullanımlar da başladı. Buna birde üst bölgesi sütyen kesimli tek parça elbiselerde eklendi. Üstelik sadece sütyenle kalmıyor korse tarzı içliklerde kullanılmaya başlandı. Bununla ilgili ilk ciddi çıkışı birkaç senedir Lady Gaga 'da yakın geçmişte ise Grammy Ödülleri 'nde Fergie 'nin Jean Paul Gaultier güpür elbisesiyle gördük.




Türkiye 'de bu akımın en cesur ismi hiç kuşkusuz Hande Yener. Özellikle geçtiğimiz aylarda Bugün ne Giysem 'in finalinde sahneye kırmızı renkli tümü dantel elbisenin altına giydiği iç çamaşırlarla en akılda kalıcı görüntüyü verdi. Elbise Nur Yerlitaş imzalıydı ve elbette Lady Gaga 'nın Alexander McQueen elbisesinin çakmasıydı. Ama konumuz bu değil :)



Sosyetemde ise bu kadar cesur olmasa da en azından bluz altına sütyen giyme akımını bir hafta içinde hem Eda Taşpınar 'da hem de Ayşe Boyner 'de gördüm. Eda Taşpınar 'ın kombinasyonu çok hoşuma gitti. Tam baharlık cıvıl cıvıl bir şıklık. Su yeşili etek inanılmaz yakışmış. Dekolteyi ise başarıyla taşımış. Çantası, saçı, makyajı herşey harika görünüyor. Saçına çiçek kondurmasının sebebini anlamadım ama yine de fena durmamış.



Ayşe Boyner için iyi ya da kötü birşey demek zor. Her zamanki tarzında fazla göze batmayan ama satır aralarında son trendleri takip etmekten geri kalmadığını da görebildiğim bir kombinasyona sahip.

Bu akımı kendimde nasıl uygulayacağım derseniz işte size birkaç tavsiye ; Şayet şov dünyasından değilseniz kesinlikle Lady Gaga'lık yapmanın alemi yok. Siz en iyisi sadece sütyen akımını seçin. Ve eğer göğüsleriniz büyükse mümkün mertebe bu akımdan da uzak kalın. Aksi taktirde Kim Kardashian gibi sarkık memeli görünebilirsiniz ki şıklık anlamında uzun bir nonononono !! Ha eğer şık olmak umurunuzda değil sadece seksi görünmek istiyorsanız ya da hedefiniz karşı cins ise o zaman yaradana kurban derim :) Ya da Kirsten Dunst 'ın üstünde gördüğünüz genellikle spor yaparken giyilen göğüsleri iyice saran daha mütevazi modelleri seçebilirsiniz. Küçük ve orta boy göğüslüler her zaman şanslılar. Hem istedikleri modeli giymekte özgürler hem de dozunu ayarladıkları vakit ortaya çok klas bir seksapelite çıkarabilirler. Mesela Katie Holmes 'un siyah elbisesi altından görünen siyah sütyen bütünlüğüne bayıldım. Keza Miroslava Duma 'nın kıyafeti de çok yakışmış.

Bana gelirsek mümkün değil ne korse giyerim ne de sütyen gösterebilirim. Benim için bu akım birtek plajda ya da yat partilerinde sözkonusudur. O da iç çamaşır değil ancak bikini olabilir. Çekerim Missoni bikinilerimin üstüne şifon ipek karışımı Melissa Odabash kaftanlarımı işte o kadar :)


Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.