Pages

Gornji oglas

Monday, April 9, 2012

Üç Koldan SİREN ERTAN Geliyor !

 


İstanbul 'a döner dönmez ayağımın tozuyla Punto by Siren Ertan 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu incelemek için Punto 'nun yolunu tuttum. Siren Ertan, Punto ile 2010 yılında yine böyle bir koleksiyona imza atmıştı ve her bir parçasını çok beğenmiştim. O yüzden aşağı yukarı ne kadar sıkı bir koleksiyonla karşılacağımı tahmin ediyordum. Yanılmamışım. Şayet benim gibi deri ve süeti sevenlerdenseniz size bu koleksiyona hayran kalacağınızın garantisini verebilirim.




Öncelikle en önemli unsur kullanılan derilerin ipek kumaş inceliğinde ve yumuşacık olması. Yazın kavurucu sıcağında bile rahatlıkla giyebilirsiniz. Üstelik günün her saati kullanabileceğiniz bir çizgiye sahip. İster ofis ister kokteyl. Hedef kitlesi çok geniş. Aynı şekilde renk skalasıda çok seçenekli. Siyah, beyaz, lacivert, gri, ekru, ten rengi, toprak renklerinin yanısıra sezonun favori renkleri mavi, yeşil, lila ve mercan da kullanılmış. Özellikle pastel renkli parçalar sizi düşünmeden hemen kasaya yönlendiriyor. Fiyat aralığı ise 329 - 779 euro arası.



Siren Ertan bunun yanısıra Çeşme 'de sahibi oldukları 7800 Oteli 'nin butiğinde 'Siren Ertan ISTANBUL' plaj koleksiyonunu satışa sunacak. Bu koleksiyonda bir kadının tüm tatil ihtiyacını karşılayacak herşeyi bulabileceksiniz. Yani 7800 'e giderken aman bunu unuttum şunu neden koymadım diye düşünme derdi yok. Herşey elinizin altında olacak.

Siren Ertan 'ın bu kadarla kaldığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. 9 aydır büyük bir gizlilikle üstünde çalıştığı bir parfüm projesi varki buna değinmesem olmaz. Fransa 'da üretilen parfümün ismi Siren Ertan ISTANBUL. Parfümü satışa çıkmadan deneyen sayılı şanslılardanım ve size şu kadarını söyleyim. Tek kelimeyle muh-te-şem !! Üstünden 24 saatten fazla süre geçmesine rağmen koku hala bileğimde ve zaman geçtikçe dahada güzelleşiyor. Parfüm hakkında size daha fazla teknik bilgi veremiyorum. 8 Mayıs 'ta Beymen 'de tanıtılacak ve bu tarihten sonraki 3 ay içinde bazı Beymen'lerde "exclusive" ürün olarak satışa çıkacak. Ahh keşke size parfüm şişesini gösterebilsem. Ama süprizi bozmamak adına ne yazık ki elim kolum bağlı.

İşin enteresan tarafı geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen 'in eşi Şirin Ediger 'in twitter'da çocuklarının isminden yola çıkarak İstanbul isminde bir parfüm çıkaracaklarını ilan etmesi. Siren Ertan tarafı atıyla Üsküdar'ı çoktan geçmiş işi bitirmiş. Bakalım bu gelişmeyle Bayülgen tarafı kararlarından vazmı geçecek yoksa bizleri önümüzdeki aylar sıkı bir İstanbul Parfüm Savaşları 'mı bekleyecek bunu ancak zaman gösterecek.


Fotoğraflar : Cengiz Dikbaş

Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.