Pages

Gornji oglas

Monday, December 10, 2012

3. ELLE STYLE AWARDS

Elin MET 'i varsa bizim de Elle Style Awards 'ımız var. Her ne kadar bize özgü bir davet olmasa da şıklık anlamında son derece doyurucu bir organizasyon. Hele hele Kral, Kelebek ve birbirinden sönük film galalarımızdan sonra Elle Style Awards 'ı alır başımın en üst noktasına yerleştirirm. Ödül törenine Bryan Boy, Olivia Palermo, Barbara Bui gibi isimlerinde getirilmesi büyük bir artı.
 

 
 

 
Gecede şık bulduğum birçok isim var. Ama kraliçeler olarak ayrı bir köşeye koyduğum 2 isim var. Işın Görmüş ve Arzu Kaprol. Ev sahiplerinden Işın Görmüş Elie Saab elbisesiyle bir içim su. Önceki davetler gibi göğüs dekoltesine son vermesi beğenmemde en büyük etken. Elbisenin derin yırtmacını çok kibar taşımış. Mücevherleri çok klas. Saç modeli ve makyajı kusursuz. Yırtmaca uygun bulduğu ayakkabı modeli de son derece başarılı. Kısacası Işın Görmüş nihayet fiziğine en yakışan modeli bulmakla bendenizi pek memnun etmiştir.
 
 
 

 

Davetlilerin üstünde en çok Arzu Kaprol tasarımlarını gördük. Ama gelin görün ki Arzu Kaprol en güzel parçayı kendisine ayırmış :) Bence tasarım anlamında gecenin en güzel elbisesiydi. Yılan derisi efektli panelle buluşturduğu 2 farklı kumaş ve renk o kadar güzel görünüyordu ki resmen nutkum tutuldu. Elbise başlı başına güzel bir de giyen hakkını verdimi yemede yanında yat. Saç modeli, makyajı ve aksesuarlarıyla ortaya kusursuz bir şıklık çıkartmış.
 
2 kraliçenin ardından diğer en beğendiklerime geçiyorum.
 

 
Feryal Gülman nefisss bir Emilio Pucci ile. Geçtiğimiz günlerde bu elbisenin benzer ama kısa olanını Aylin Tahincioğlu giymişti.  Ama kombinlemede başarılı bulmamıştım. Feryal Gülman ise her zaman bu tarz elbiselerin hakkını verenlerden. Renk çok yakışmış. Beyaz kürk etolü, mücevherleri, iri perçem düşürdüğü saç modeli, makyajı ve duruşuyla müthiş görünüyor.
 
 
 
 
 
Yılın stil ikonu seçilen Burcu Esmersoy 'un üstünde Zeynep Tosun tasarımı pantolon ceket takım görüyorsunuz. Kıyafet eleştirisinden önce Burcu Esmersoy 'un hangi akla hizmet bu ödüle layık görüldüğüne değinmek istiyorum. Bizde her daim yapılan bir hatadır bu. Şık olmakla ile stil sahibi olmak mütemadiyen karıştırılır. Evet gündelik hayatta da kırmızı halıda da her zaman şık olmayı başarır ama Burcu Esmersoy 'un stili nedir diye sorsam ne cevap verirsiniz merak ediyorum. Adayların içinde Ezgi Kıramer varken kalkıp ödülü Burcu Esmersoy 'a verirseniz ben de bu ödüle "körler sağırlar birbirini ağırlar" derim. Konuşması ise son derece iticiydi. Memintoları görünmesin diye gösterdiği çırpınışlar ise içler acısıydı. Zeynep Tosun tasarımı takımı yakışmış güzel taşımış ama işte o kadar gerisi yok.


Ve adaylar içinde olupta ödülü Burcu Esmersoy 'a kaptıran Ezgi Kıramer. Kıyafetini tam olarak göremesem bile kendine ne kadar yakışan bir kombin yarattığı rahatlıkla anlaşılıyor. Eteğe bayıldım. Üstüne giydiği pırıltılı bluz harika. Ayakkabısı, saçı herşey dört dörtlük görünüyor. Böylesi narin ve klas bir tarzın popülerlik canavarına yem olması büyük haksızlık !



 
Gecenin en tarz sahibi ikilisi kesinlikle Deniz Marşan ve Başak Dizer Fransez idi. Deniz Marşan baştan aşağı Elif Cığızoğlu giymiş. Nasıl yakışmış nasıl güzel taşımış bayıldımmm. Başak Dizer Fransez ise son dönemde tasarımlarını çok beğendiğim Özlem Kaya kombiniyle. Lazer kesim eteği, uygun bluzu, botları ve portföyüyle muhteşem görünüyor. Sportif havaya uygun saç modeli ve makyajıyla da gecenin en iyilerinden. 

 
Ödül töreninin sunucusu Tanem Sivar işinde çok acemi göründü ama Elif Cığızoğlu elbisesi çok yakışmıştı. Gecenin iyilerinden.

 
Kırmızı halıyı Nefise Karatay ve Alexander Kokoskerya sundu. Sunuculukta Nefise ne kadar iyiyse Alexander o kadar kötüydü. Nefise kırmızı bir Arzu Kaprol seçmiş. Yandan bakarken iyi ama tam cepheden bakınca çok ince bir kadın olmasına rağmen elbisenin kesimi ekstra kalça çıkarmıştı. Bunun yanısıra saçı, makyajı ve aksesuarları gayet başarılı.



Gecede en beğendiklerimden biri de Ayşe Kucuroğlu. Aslında şu ana kadar gördüğüm en iyi Ayşe Kucuroğlu desem yanlış olmaz. İlk defa baştan aşağı her ayrıntısına bayıldım. Emilio Pucci elbise hem çok yakışmış hem de elbisenin ruhunu en doğru aksesuarlar, saç ve makyajla bir üst level 'a taşımış. 



Tuba Ünsal 'ın kombinini sevdim. Siyah elbisenin kadife fiyonk kemeri ilk bakışta Burberry Prorsum 'u hatırlattı. Fuşya renkli tünik ceket çok hoş. Buna uygun rengarenk portföyü, doğal bıraktığı saçları ve makyajıyla hem güzel hem de gayet şık.

İkinci resimde görünen Çağdaş Ertuna da dikkatimi çekti. Siyah straples elbisesi yakışmış. Doğal saç modeli ve makyajıyla güzeller güzeli kolyenin havasını iyice patlatmış. 


Nebahat Çehre yine çok hoştu. Her zaman ki gibi bir Elif Cığızoğlu tasarım seçmiş. Konuşmasını kaçırdım umarım Cığızoğlu 'nu bu sefer doğru telaffuz edebilmiştir :) Modern kesimleri gayet güzel taşıyor. Zaten onun havası endamı duruşu yeter. 
 
Ve geçiyoruz yavaş yavaş benim için davetin olmamışlarına !


Eda Taşpınar elbette bir Dolce&Gabbana by Eda tasarımıyla. Bu kızın farklılığı doğal bıraktığı saçları ve fazla boyamadığı yüzüydü. Onlar gidince geriye birtek bacaklar kalmış.


Memleketin starlarından Hadise 'nin bir stil törenindeki hali tek kelimeyle içler acısı. Bu gibi davetler özen ister itina ister yeri geldi haute couture ister şaşa ister. Bu davette işin hakkını vermeyeceksin de Oscar 'a mı saklayacaksın bilemedim ki ! Üstünde benim sosyetiklerimin çocuk partilerinde giydiği Victoria Beckham kokteyl elbise, Stella McCartney kemer ve Casadei ayakkabı. 

 
Bir diğer kokteyl elbiseyle gelen ise Serenay Sarıkaya. Üstünde sırt detayı gayet cesur bir Özgür Masur var. Giydiğini o kadar güzel taşımayı biliyor ki bu davete bu kadar sönük bir seçim yapması çok yazık olmuş.


Tülin Şahin elbisesini çok eskiden bir mağazadan almış. Davete ne kadar özenildiği ortada ! Bari giydiği güzel birşey olsaymış. Son derece demode görünümlü elbisenin pırıltıları yetmemiş bir de gidip ayakkabıyı da aynı tarzdan seçmiş. Fena hem de çok fena !


Wilma Elles 'i de kendimize benzettik. Baksanıza kızcağız bizim gelinlerin meşhur cümle alem duysun hala bakireyim kuşağını alakasız bir elbisenin üstüne takıvermiş. Zaten sarı saçlarını boyattı tüm havası gitti. Tam bir komşunun kızı görüntüsü. Kurtlar Vadisi görünümlü sevgilisi için çok demek istediklerim var da en iyisi demeyim daha iyi :) Yanındaki hanımın taşlı platformlu ayakkabıları ise beni benden aldı nereye götürdü bilmiyorum imdaaat !!


 
Pınar Altuğ bir Arzu Kaprol seçmiş. Elbisenin ayna parçalarından dekolte detayı hoş ama memintolar fazla olunca straplezi sevmiyorum. Bir de etek ucu saten şeridi sevmedim. Ama elbiseyi sevdim sevmedim ayrı birşey de Yağmur Atacan 'ın gafı en fenasıydı. Eşine eşlik ederek geldiği gecenin ne olduğundan bile bihaber oluşu çok sevimsizdi. Zaten Pınar da en doğrusunu yapıp hemen sözü kendisine çevirdi.




Buse Terim jarseden kırmızı bir elbise seçmiş. Mesleği gereği bu kumaşın ne kadar acımasız olduğunu bilmesi gerekirdi. Acımamış zaten. Yandan verdiği tüm pozlarda bir Kardashian yastığı görüyoruz. Omuz vatkaları ise dünya sonu. Kemer ayrı telden alakasız bir eklenti. Tüm bu olumsuzlukların yanısıra beğendiklerim de yok değil. Saç modeli ve makyajı muhteşem olmuş. Hem elbiseye tadında bir modern hava vermiş hem de yüz hatlarını en güzel şekilde ortaya çıkarmış.


Olivia Palermo da hayalkırıklığı. Tamam biliyorum kızın her daim tarzı bu ama en azından o etek maksi olabilirdi. Ya da ne bileyim göz alıcı aksesuarlar kullanabilirdi. Yabancı ünlülerin ülkeme gelipte en alalade halleriyle salınmalarına feci uyuz oluyorum. 
 
Ve bir Elle Style Awards 'ın daha sonuna geldik. Ben düşüncelerimi beğenilerimi paylaştım şimdi sıra sizde :)


Görsel Kaynak : Elle.Com.Tr, Instagram/NiceBoys, Instagram/LuxuryShoppers

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.