Pages

Gornji oglas

Wednesday, December 19, 2012

Maya' lının 21 Aralık 2012 Kehaneti!!..


 21 Aralık 2012 birçok insan tarafından merakla beklenen bir tarih. O gün kimine göre kıyamet kopacak, kimine göre tüm insanlık aydınlanacak. Ya da bir değişiklik olmayacak. Dünyada genç, yaşlı pek çok insan bu tarihe kilitlenmiş durumda.
 Bu tarihte dünyanın sonunun geldiğine inananların sayısı küçümsenemeyecek kadar fazla. Olayın çıkış noktası ise Mayalar’a (Orta Amerika’da binlerce yıl öncesinde var olmuş bilinen insanlık tarihinin en büyük medeniyetlerinden biri) ait olan takvimden kaynaklanıyor.
 Birçok uzman Maya takvimi 21 Aralık 2012'den sonrasını göstermediği gerekçesiyle o tarihte dünyanın sonunun geleceğini ya da birçok olumsuz doğal felaket olacağını öngörüyor.
 İşin ilginç yanı ise milyonlarca kişi buna inanırken dünyada yaşayan yaklaşık on milyon Mayalı bu tarihi kutlama hazırlıklarına başladı!

*uzaybilim.net*
 KAYGILANMAYIN!
 İçiniz rahat olsun. Bu tarihte dünyanın sonu gelmeyecek. Maya takvimi, 394 yıllık periyotlardan oluşuyor. Bu periyotların her birinin adı Baktun. 13. Baktun, 21 Aralık 2012'de bitiyor. Bir başka deyişle bu tarih 5 bin 200 yıllık bir döngünün sona ermesi demek.
 Yeni bir döngü başlıyor!
 İnsanlık adına çok önemli bir geçiş ve değişim dönemi. Ve değişim bugünden yarına hemen olmayacak. Bu geçiş döneminde yapılması gereken bir takım ritüeller var. Süreçte neler yapmalıyız, bu süreçten nasıl faydalanabiliriz. Artık seçimlerimizin ve düşüncelerimizin sonuçlarını çok çabuk alabileceğiz bir döneme giriyoruz. Kimi uzmanlar bu dönemi ruhsal doğuş anı kimileri ise bir üst seviyeye geçiş kapısı olarak tanımlıyor. Bu dönem insanın evrendeki yerini ve yeteneklerini yeniden kazanması ve kapasitesini yükseltmesi anlamını da taşıyor.
 İşte size süreçle ilgili bilgiler ve yapılması gerekenler!
 - Zaman hızlanıyor. Artık 24 saati 18 saat gibi yaşar olduk. Ve bu yeni çağda süreç daha da hızlanarak devam edecek. Etki-tepki olayı hızlanacak. Yani ne düşünürseniz olma süreci çok çabuk olacak.
 - Bu dönemde pozitif enerji yayan, olumlu düşünen insanlar geçişten yararlanabilecek.
 - İnsanların algıları, hisleri kuvvetlenecek.
 - Seçim yapmanın zor olduğu ve insanların hayatlarında bir yol ayrımına gireceği bir dönem. Seçimlerinizde sevgide kalın. Korkuyla karar vermeyin. Korkularınızla yüzleşmenizi sağlayacak olaylar olacak.
 Dikkat edin.
 SEVGİYİ SEÇİN:
 - Sebepsiz baş ağrıları, uyuşmalar, aşırı halsizlik, uyku hali, yalnız kalma isteği, dengesiz duygu durumları, unutkanlık, karbonhidrat isteği vücudun bu sürece uyumlanma belirtileri. Son aylarda bu belirtiler yoğun olarak varsa doğaya çıkın. Yürüyüş yapın. Sevgiye odaklanın. Zihninizi boşaltın.
 - Panik ve korku duygularını bırakın.
 - Hoşgörülü olun, kimseyi yargılamayın. Ama artık hayatınızda size hizmet etmeyenleri, mutluluk, doygunluk vermeyen enerjiniz düşüren şeyleri çıkarın. Bunu yargılamadan yapın.
 - Her türlü bağımlılıklarınızı (kişiler, alkol, iş vb.) dengeleyin.
 - Sakin, sabırlı olun. Sevgiyle yardımcı olun.
 - Karşınıza çıkan her insanın bir amaca hizmet ettiğini unutmayın. Onunla yaşadığınız ne kadar olumsuz olsa da.
 - İçsel çalışmaları hızlandırın. Bu dualar, meditasyon vb. olabilir.
 - 21 Aralık gününü arkadaşlarınızla size iyi enerji veren sevgi veren insanlarla gelecek ile ilgili olumlu planlar yaparak hedefler koyarak birlik içinde geçirin.
*esrakarayel*
Malla'nın Düşüncesi:
 ALLAH İNANCI TAM VE DİNİ BÜTÜN  OLAN HİÇBİR KİMSENİN BU TARZ  BOŞ ŞEYLERE İNANMIYACAĞINI BİLİYORUM.
KURAN-I KERİM GİBİ KUTSAL BİR KILAVUZUMUZ VARKEN ONA İNANMAK YERİNE, MAYA'LARIN TAKVİMİNE İNANMANIN DAHA BÜYÜK BİR GÜNAH OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ...
Şu âyet-i kerîme, haşmetli bir üslubla Allah’ın ilminin her şeyi kuşattığını ilân eder: “Gaybın anahtarları Allah’ın katındadır. Onları ancak O bilir. Karada ve denizde ne varsa hepsini bilir. Düşen hiç bir yaprak ve yerin karanlıklarında hiçbir dane yoktur ki, Allah onu bilmesin. Yaş ve kuru ne varsa hepsi Kitab-ı Mübîn’dedir.” (En’am Sûresi, 6/59.)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.