Pages

Gornji oglas

Saturday, September 8, 2012

HANDE ATAİZİ 'nin CLAIRE PETTIBONE Gelinliği !!

 


Nihayet Hande Ataizi 'nin günlerdir beklediğim gelinliğini görebildim. Peki bu kadar heyecanla beklemeye değdi mi ?? Evet hem de fazlasıyla !

Gelinlik, ünlülerin unutulmaz gelinlikleri içinde hakkıyla yer alacaktır. En azından ben yıllar geçse de bu güzelliği ve zarafeti unutumam. Tek kelimeyle mü-kem-mel ! Hem de herşeyiyle mükemmel ! Her santimetresi bir kır düğününe uygun kusursuz bir güzellik içinde. Gelinliğin işçiliği dört dörtlük. Eteklerde ki altın nakışlar sarhoş edici güzellikte. Saç modeli, Chanel Bombay tacı, makyajı bir bütün olarak sanki 1920 'leri konu alan bir dönem filminden çıkmış gibi.






Geçtiğimiz haftalarda İzzet Çapa gelinliğin Hakan Yıldırım tarafından tasarlanacağını yazmıştı. Bugüne kadarda öyle biliyordum. Ama biraz evvel öğrendiğime göre -ki bu güvenilir bir kaynak oluyor, gelinlik Tuvana Büyükçınar 'ın atölyesinde görülmüş. Bu konuda kesin bir bilgiye sahip olmamak sinir bozucu! ( UPDATE : Başlığa da eklediğim gibi gelinliği ne Hakan Yıldırım 'a ne de Tuvana Büyükçınar 'a ait. Tasarım Claire Pettibone 'a ait ve fiyatı en az 7 bin dolar ! Hakan Yıldırım sadece duvağı hazırlamış.)



Saç modeli ve Chanel tacıyla da geçtiğimiz aylarda Chanel defilesine katılan Miroslava Duma 'yı hatırlatıyor.



Yani gözümüzün önünde düğün tema Missoni 'den, gelinlik Kate Moss 'dan, saç modeli ve taç Miroslava Duma'dan esinlenilmiş "ortaya karışık" bir durum var. Hepsinden en iyisi Hande Ataizi diyorum ama yine de siz şu ağağıdaki kareye bakıp bana aradaki 5 farkı bulup yazın lütfen :)




Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.