Pages

Gornji oglas

Thursday, September 20, 2012

Saadet Işıl Aksoy Emin Adımlarla İlerliyor !

Bakıyorum da son günlerde abuk sabuk şeyler manşet oluyor ama Saadet Işıl Aksoy 'un ciddi ciddi Hollywood 'a göz kırpması gereken ilgiyi görmüyor. Hatun Penelope Cruz ile Twice Born filminde rol alıyor, afişte ismi 4. sırada, Toronto Festivali 'nde Penelope ile kırmızı halıda kol kola poz veriyor, basın toplantısında konuşmacı olarak yer alıyor ama benim medyam hala yok efendim Robbie Williams doğan çocuğuna nasıl olurda Türk adı vermemiş derdinde ! Te Allam yaa !


Kırmızı halı görüntüleri göğsümü kabarttı. Aferin Saadet Işıl Aksoy ! Mesleğinde emin adımlarla en güzel şekilde ilerliyor. Gelelim işin moda kısmına.

 
 Basın toplantısında enine çizgili bir elbise giymiş. Gayet hoş görünüyor. Olması gerektiği gibi sade, duru ve güzel. Başrol oyuncusundan rol çalmaması profesyonelce akıllı bir yaklaşım. Saçı, makyajı ve portföyü çok şık. Bir tek ayakkabı seçimi olmamış o da sorun değil. Gülümsemesinin güzelliği ve zarafeti yeter.
 

Kırmızı halıda ise lavanta renginde bir Roksanda Ilincic elbise seçmiş. Tüm look 'un stylingi Louis Zee 'ye ait. Elbisenin rengi çok yakışmış ama etek boyunu sevmedim. Aslında elbisenin kendisi zor. Yakası manasız beli tuhaf. Saadet 'in bir suçu yok elbisenin kendisi başlı başına falso. Ayrıca saçları da dağılmış kuş yuvası gibi görünüyor. Ayakkabısını da sevmedim. O kadar sevmediğim şeyler olmasına rağmen ortama çok yakıştığını söyleyebilirim. Takıları Dean Davidson 'a ait. Makyajı nefis yapılmış. Tek kelimeyle kusursuz diyebilirim. Havası, gülen yüzü ve rahat vücut dili hemen göze çarpıyor. Penelope ile birlikte yakın tonlardaki elbiseleriyle çok hoş görünüyorlar.



 
 
 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.