Pages

Gornji oglas

Friday, October 19, 2012

Bordo Kırmızı Dudaklar !

Hiç şüphesiz sonbahar-kış sezonunun en trend akımı bordo rengi. Sadece kıyafetlerimizde değil makyajda da bordo sezona hızlı bir giriş yaptı. Özellikle bordonun en koyu tonundan mat rujları şimdiden bir çok ünlüde görmeye başladık bile.
 
Bordonun yanısıra kırmızıya çalan bordo ile kahverengiye çalan bordo renkleri de pek bir moda. Şahsen bordo ruju en çok açık tenli kadınlara yakıştırıyorum. İnce dudaklara sahip olanlar için de bordo renk kurtarıcıdır. Usturuplu ve rujun renginde bir kontür kalem ile dudaklarınızı daha büyük, biçimli ve dolgun gösterebilirsiniz. Özellikle mat olanlar tercihim. Ve eğer bu renk baskın bir ruj sürdüyseniz sakın allıkta yaradana gurban demeyin. Elmacık kemiklerinizi hafifçe belirginleştirin yeter. Kirpiklere de fazla abanmayın ve rujun başrolde oynamasına izin verin.
 
Bakalım tanınmış simalarımızda bordo ruj akımını kimler uygulamış ve en çok kimlere yakışmış. Benim beğendiklerim Esra Oflaz Güvenkaya, Begüm Şen, Aslı Şen, Tuba Ünsal ve Siren Ertan Çarmıklı oluyor. Ya sizlerin ?
 



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.